Docenten 2

 • Hans Thijssen - koper

  Hans Thijssen (11-10-1967) studeerde trombone (Docerend Musicus en Uitvoerend Musicus) en hafadirectie aan de Conservatoria van Arnhem en Maastricht van 1988 tot 1995. Na deze studies volgde hij privé-lessen euphonium. Hij remplaceerde op trombone o.a. bij het Koninklijk Concertgebouworkest, de Johan Willem Friso Kapel en het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Hij dirigeerde diverse harmonie- en fanfareorkesten waar hij tijdens concoursdeelname goede resultaten mee behaalde. Momenteel is Hans werkzaam als docent aan 2 muziekscholen en werkt projectmatig in het basisonderwijs. Hij is dirigent van fanfare Excelsior Oploo (NL) en werkt free-lance als arrangeur o.a. bij uitgeverij Beriato.


   
 • Josien van Wegberg - saxofoon

  Mijn naam is Josien van Wegberg. Ik ben al geruime tijd werkzaam als saxofoondocente en vakdocente muziek in het basisonderwijs bij diverse scholen en verenigingen. Zelf begonnen als muzikant in het verenigingsleven en hierin nog steeds actief, maar ook in andere bezettingen zoals saxofoonkwartet en in de lichte muziek.


   

 

 • Dominik Sehlbach - fagot

  Dominik Sehlbach is drumdocent, fagotdocent en uitvoerend muzikant. Hij is in 2014 afgestudeerd aan de Pop Academy van Codarts, Rotterdam. Hij geeft al meer dan 10 jaar muziekles aan alle niveaus en leeftijden van kleuters tot gepensioneerden. Hij heeft veel podiumervaring opgedaan met de meest uiteenlopende projecten, zowel in klassieke orkesten als in popmuziek. Hij is momenteel werkzaam voor de muziekverenigingen Sint Cecilia in Sint Anthonis en de NAG in Weurt. Verder geeft hij les voor muziekschool Music Fun in Mill en zijn eigen muziekschool De Signatuur in Sint Anthonis. Daarnaast speelt hij in verschillende bands en projecten, zo als de brassband Lucky Brasstards en de surfrock band Black Django’s.
   
 
 
 • Blaasorkesten

  Blaasorkesten

  Sint Cecilia is maar liefst twee blaasorkesten rijk: het Opleidingsorkest en het Blaasorkest.

 • Slagwerkorkesten

  Slagwerkorkesten

  Onder leiding van instructeur René van Lokven timmert het Slagwerkorkest flink aan de weg.

 • Opleidingen

  Opleidingen

  Sint Cecilia investeert ruimschoots in Opleidingen, oftewel de toekomst van de vereniging.

  Vrienden van Sint Cecilia

  De Vrienden van Sint Cecilia zorgen samen met sponsoren voor een stabiele financiële basis onder de vereniging.