Docenten 1

De volgende docenten laten de leerlingen op actieve wijze kennis maken met de fascinerende wereld van muziek:

 • Betty Bartels - klarinet

  Mijn naam is Betty Bartels en ik geef al 25 jaar professioneel klarinetles. Mijn doel is kinderen een muzikale beleving mee te geven in de breedste zin. Ik probeer leerlingen wegwijs te maken in de vele muziekstijlen, zoals jazz, pop, wereld en klassieke muziek. Dit alles door veel stijlen te spelen op de klarinet en ze zo het plezier van musiceren te laten ervaren. Naast klarinet les geven dirigeer  ik en doceer ik het vak muziek in het middelbaar onderwijs.
   
 • Marloes Berden - dwarsfluit

  Marloes Berden heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het geven van muzieklessen aan alle doelgroepen. Ze probeert aan ieders wensen en vaardigheden tegemoet te komen en een juiste balans tussen "leuke en leerzame" lessen te vinden. Naast de dwarsfluit als hoofdinstrument, speelt Marloes ook piccolo, saxofoon, piano en keyboard. Marloes is ook dirigent van verschillende ensembles en schrijft of arrangeert hier alle muziek zelf voor.


   

 


 

 • Mirriam Roodbeen - blokfluit

  Hallo! Ik ben Mirriam Roodbeen. Al een aantal jaren combineer ik mijn diploma als leerkracht en mijn eigen liefde voor muziek tot de leukste baan die er is: muziekles geven! Dit doe ik op verschillende basisscholen en nu ook bij de muziekvereniging van Sint Anthonis, waar ik blokfluitles geef.
   

 

 

 


 

 • Angelique Bindels - hobo

  Ik ben Angelique Bindels – Laarakker en ik speel hobo onder andere bij de harmonie van Sambeek. Vanaf 2000 geef verzorg ik de hobo lessen bij deze vereniging en sinds enkele jaren heb ik mijn eigen hobo praktijk. Ook ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker bij ‘t Kienderbenkske op de OKI en de BSO. En ik verzorg de samenspelgroepen. Ik hou van klassieke muziek maar ook luister ik graag naar U2. En alles wat er tussen zit!

 

 • Blaasorkesten

  Blaasorkesten

  Sint Cecilia is maar liefst twee blaasorkesten rijk: het Opleidingsorkest en het Blaasorkest.

 • Slagwerkorkesten

  Slagwerkorkesten

  Onder leiding van instructeur René van Lokven timmert het Slagwerkorkest flink aan de weg.

 • Opleidingen

  Opleidingen

  Sint Cecilia investeert ruimschoots in Opleidingen, oftewel de toekomst van de vereniging.

  Vrienden van Sint Cecilia

  De Vrienden van Sint Cecilia zorgen samen met sponsoren voor een stabiele financiële basis onder de vereniging.