Informatie sponsoren

Heel veel inwoners van Sint Anthonis dragen Muziekvereniging Sint Cecilia een warm hart toe. Begrijpelijk, want de vereniging levert aan de leefbaarheid van ons dorp een belangrijk bijdrage op cultureel terrein.

Inwoners en bedrijven weten dat sinds jaar en dag te waarderen en ondersteunen de vereniging dan ook van harte. Die steun is voor de vereniging echt onmisbaar, want een muziekvereniging als Sint Cecilia is per definitie een kostbaar iets.Met het 'in de lucht houden' van twee blaasorkesten, twee slagwerkorkesten, een samenspeelgroep en het opleiden van jonge muzikanten is veel geld gemoeid.

Onze leden zélf zetten zich enorm in om mee te helpen de financiën op peil te houden, maar de steun van Vrienden en Sponsoren is onmisbaar.

Mocht u Sint Cecilia ook willen sponsoren, maak dan gebruik van het contactformulier of neem contact op met een van de leden van de werkgroep Sponsoring:

 • Jan Swaans - tel. 0485-382673

Vervolgens nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. We bekijken met u samen hoe we invulling kunnen geven aan uw sponsorcontract. Maatwerk dus!

Vanzelfsprekend geniet u - net zoals onze Vrienden - talloze privileges zoals gratis of gereduceerde toegang bij onze verenigingsactiviteiten en ook wordt u op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van Sint Cecilia. Maar als sponsor heeft u recht op meer. Te denken valt bijvoorbeeld aan extra naamsbekendheid voor uw bedrijf bij evenementen van onze vereniging.

En - heel concreet - heeft u wat te vieren? U weet wat wij in groot of ensemble-verband te vieren hebben. Er zit dus klinkende muziek in uw sponsorcontract.

 

 • Blaasorkesten

  Blaasorkesten

  Sint Cecilia is maar liefst twee blaasorkesten rijk: het Opleidingsorkest en het Blaasorkest.

 • Slagwerkorkesten

  Slagwerkorkesten

  Onder leiding van instructeur René van Lokven timmert het Slagwerkorkest flink aan de weg.

 • Opleidingen

  Opleidingen

  Sint Cecilia investeert ruimschoots in Opleidingen, oftewel de toekomst van de vereniging.

  Vrienden van Sint Cecilia

  De Vrienden van Sint Cecilia zorgen samen met sponsoren voor een stabiele financiële basis onder de vereniging.