Geen oud papierinzameling meer aan de Remmensberg

03-06-2022

Geen oud papierinzameling meer aan de Remmensberg in Sint Anthonis

Op woensdag 8 juni wordt voor de laatste keer aan de Remmensberg oud papier ingezameld door muziekvereniging Sint Cecilia. Na 8 juni starten de werkzaamheden aan het Centrumplan en wordt de locatie bouwrijp gemaakt. Er zal dan bouwverkeer gaan rijden, waardoor het niet veilig genoeg is om elke woensdagmiddag papier in te zamelen.

De afgelopen tijd is gebleken dat op dit doordeweekse inzamelmoment te weinig papier werd ingezameld om rendabel te zijn. Veel inwoners weten inmiddels de weg al te vinden naar de permanente containers van Sint Cecilia bij boerderijwinkel Verdaasdonk aan de Stevensbeekseweg. Daar werd de afgelopen maanden al meer papier ingezameld dan voorheen. Sint Cecilia zoekt nu naar een nieuwe plek waar nóg een permanente papiercontainer geplaatst kan worden. Het liefst in de kom van Sint Anthonis of Ledeacker voor de minder mobiele inwoners.

Het is lastig om zo’n permanente container in de openbare ruimte op gemeentegrond te plaatsen. Daarom zoekt Cecilia hiervoor plek op particulier terrein of een bedrijventerrein als de vergunning dat toestaat. Weet u mogelijk een geschikte locatie? Laat het dan weten via oudpapier@mvsintcecilia.nl.

 

Terug

 • Blaasorkesten

  Blaasorkesten

  Sint Cecilia is maar liefst twee blaasorkesten rijk: het Opleidingsorkest en het Blaasorkest.

 • Slagwerkorkesten

  Slagwerkorkesten

  Onder leiding van instructeur René van Lokven timmert het Slagwerkorkest flink aan de weg.

 • Opleidingen

  Opleidingen

  Sint Cecilia investeert ruimschoots in Opleidingen, oftewel de toekomst van de vereniging.

  Vrienden van Sint Cecilia

  De Vrienden van Sint Cecilia zorgen samen met sponsoren voor een stabiele financiële basis onder de vereniging.