11 mei: St. Tunnis Got Talent!

22-04-2019

Dit jaar bestaat Muziekvereniging Sint Cecilia uit Sint Anthonis maar liefst 100 jaar! Een mooi jubileum dat we gaan vieren met 100 verschillende activiteiten. Dit kunnen grote activiteiten zijn, waarin we als vereniging uitpakken en spectaculaire concerten neerzetten. Maar ook ons opleidingsorkest heeft wat te vieren, zij bestaan namelijk dit jaar 30 jaar!

 

Om dit heugelijke feit te vieren presenteert ons opleidingsorkest op 11 mei 2019 Sint Tunnis Got Talent! Met dit concert willen we jong talent uit Sint Anthonis en omgeving een podium bieden waar zij hun talent aan de wereld kunnen showen. Alles kan en alles mag! Inmiddels hebben we al een divers arsenaal aan deelnemers weten te strikken, wie dat zijn kunnen we natuurlijk nog niet vertellen, maar het belooft een spetterende avond te worden! De avond wordt begeleid door ons opleidingsorkest, en sommige acts werken zelfs samen met het het opleidingsorkest. Verbinding maken met jeugd en het dorp, maar vooral een spectaculaire avond neerzetten voor én door jeugd is de essentie van Sint Tunnis Got Talent!

 

Ons opleidingsorkest bestaat uit ongeveer 30 enthousiaste leden, vooral kinderen met ondersteuning door een paar meer ervarene leden. De vereniging heeft een rijke jeugdafdeling. Naast het opleidingsorkest voor de blaasinstrumenten hebben we ook een samenspeelgroep waarin kinderen na een half jaar les al samen muziek leren maken, ook zij zullen hun talent laten horen op deze avond!

 

Kortom, we hebben de jeugd hoog in vaandel zitten. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Dit jaar zijn we jarig, en dat willen wij graag met u vieren met dit wervelde concert op 11 mei om 19.00 uur in MFA Oelbroeck! Kaarten zijn verkrijgbaar bij Kantoorboekhandel Hendriks in Sint Anthonis!

Terug

 • Blaasorkesten

  Blaasorkesten

  Sint Cecilia is maar liefst twee blaasorkesten rijk: het Opleidingsorkest en het Blaasorkest.

 • Slagwerkorkesten

  Slagwerkorkesten

  Onder leiding van instructeur René van Lokven timmert het Slagwerkorkest flink aan de weg.

 • Opleidingen

  Opleidingen

  Sint Cecilia investeert ruimschoots in Opleidingen, oftewel de toekomst van de vereniging.

  Vrienden van Sint Cecilia

  De Vrienden van Sint Cecilia zorgen samen met sponsoren voor een stabiele financiële basis onder de vereniging.