Dirigenten

Julio Domingo

Zijn naam doet het al vermoeden; Julio Domingo is Spaans, afkomstig uit de regio Valencia. Sinds 13 april 2022 staat hij als dirigent voor het harmonie-orkest van Sint Cecilia. Hij volgt Frank Steeghs op, die 13 jaar lang op de bok stond. Behalve in Sint Anthonis is hij tevens dirigent in Weywertz (België), Mopertingen (België), Ohé en Laak en Aken (Duitsland). Julio studeerde Master Directie aan het Conservatorium Maastricht bij Ivan Meylemans. Tevens werkt hij als zelfstandig componist en arrangeur. Julio speelt trombone en heeft dat in Spanje in diverse harmonieën, symfonieorkesten, big bands, kamermuziekensembles en jazz combo’s gedaan..Paul Schepers

Sinds 2021 is Paul Schepers de dirigent van het slagwerkorkest. Zijn muziek carrière begon al op jonge leeftijd bij muziekvereniging St. Cecilia. Hier behaalde hij zijn A t/m D HaFa diploma’s gestemd/ongestemd slagwerk en A t/m C drums om vervolgens de instructeursopleiding te volgen. Op dit moment ben ik nog steeds verbonden aan de vereniging waar het toentertijd begon. Naast zijn werkzaamheden hier bij Sint Cecilia in Sint Anthonis ben ik nog werkzaam bij diverse andere verenigingen en eigenaar van Beat it Muziekeducatie. Deze allround muziekschool, gevestigd in Veghel, is zowel actief in de HaFa-sector en particuliere markt als in het onderwijs en het bedrijfsleven.

 

 

 

 

 

Rob Jacobs

Het Opleidingsorkest staat sinds 2017 onder leiding van dirigent Rob Jacobs.

 

 

 

Mayke Diepenveen

Mayke is geboren op 11 augustus 1981 in Bergen (Lb). Zoals de meeste kinderen startte ze haar muzikale carrière met een twee jarige blokfluitcursus. In 1989 begon ze op de cornet. Na 3 jaar ging ze over op sopraansaxofoon. Sinds 1994 speelt Mayke in verschillende fanfares. Allereerst op de sopraan saxofoon, maar later pakte ze ook de alt en de tenor saxofoon op. Nu speelt ze bij de fanfares MV Fanfare Nooit Gedacht uit Wellerlooi en bij MV Concordia uit Meterik. Sinds 2011 volgt Mayke de opleiding Basis-Directie bij Chris Derikx, te Broekhuizen. Ze behaalde haar diploma in Juli 2015. Op het examen heeft Mayke een aantal muziekstukken ingestudeerd met Fanfare Eendracht uit Siebengewald. Tijdens haar opleiding is Mayke geïnspireerd om zelf muziek te arrangeren.  

 

 

 

 

Marc Thijssen

Het Brinkorkest staat sinds 2017 onder leiding van Marc Thijssen. 

 

 • Blaasorkesten

  Blaasorkesten

  Sint Cecilia is maar liefst twee blaasorkesten rijk: het Opleidingsorkest en het Blaasorkest.

 • Slagwerkorkesten

  Slagwerkorkesten

  Onder leiding van instructeur René van Lokven timmert het Slagwerkorkest flink aan de weg.

 • Opleidingen

  Opleidingen

  Sint Cecilia investeert ruimschoots in Opleidingen, oftewel de toekomst van de vereniging.

  Vrienden van Sint Cecilia

  De Vrienden van Sint Cecilia zorgen samen met sponsoren voor een stabiele financiële basis onder de vereniging.