Dirigenten

Franks Steeghs

Het Blaasorkest staat sinds 2008 onder leiding van dirigent Frank Steeghs (1967) uit Grubbenvorst. Hij studeerde trompet en hafa-directie aan de conservatoria van Maastricht en Utrecht. Als eerste trompettist was hij twaalf jaar verbonden aan het orkest van de Hoofdstad Operette te Amsterdam. Op het internationale festival voor blaasorkesten 2003 in Praag won hij de prijs voor beste dirigent van het festival.
Frank Steeghs is ondermeer gastdirigent geweest van het Rundfunk-Blas-Orchester Leipzig (D), het orkest van de Koninklijke Luchtmacht en de Koninklijke Militarie Kapel ‘Johan Willem Friso’. Als dirigent van blaasorkesten en bigbands werkte hij samen met vele gerenommeerde solisten uit de lichte en klassieke muziekwereld zoals Magriet Eshuis, Edwin Rutten, Gé Reinders, Marco Bakker en Rowwen Hèze.René van Lokven

Het Slagwerkorkest staat sinds september 2011 onder leiding van instructeur René van Lokven (1981) uit Veghel. Hij is eigenaar van Beat it Slagwerkopleidingen en heeft een slagwerkschool in Veghel. René is op 9-jarige leeftijd begonnen bij de slagwerkgroep in Heeswijk. Na het behalen van zijn diploma’s heeft hij de tamboer-maîtrecursus en de opleiding tot instructeur gevolgd. Inmiddels is René instructeur bij diverse slagwerkgroepen en jeugdslagwerkgroepen. Daarnaast verzorgt hij voor verschillende verenigingen de opleiding van de slagwerkers.

 

 

 

 

 

Rob Jacobs

Het Opleidingsorkest staat sinds 2017 onder leiding van dirigent Rob Jacobs.

 

 

 

Mirriam Roodbeen

De Samenspeelgroep staat sinds 2017 onder leiding van dirigent Mirriam Roodbeen. Mirriam geeft tevens onze blokfluitgroep 'fluitkluit' les.
Al een aantal jaren combineert Mirriam haar diploma als leerkracht en haar eigen liefde voor muziek tot de leukste baan die er is: muziekles geven! Dit doet zij op verschillende basisscholen en nu ook bij de muziekvereniging van Sint Anthonis, waar zij blokfluitles geeft en als dirigent voor de samenspeelgroep staat.

 

 

 

 

Marc Thijssen

Het Brinkorkest staat sinds 2017 onder leiding van Marc Thijssen. 

 

 • Blaasorkesten

  Blaasorkesten

  Sint Cecilia is maar liefst twee blaasorkesten rijk: het Opleidingsorkest en het Blaasorkest.

 • Slagwerkorkesten

  Slagwerkorkesten

  Onder leiding van instructeur René van Lokven timmert het Slagwerkorkest flink aan de weg.

 • Opleidingen

  Opleidingen

  Sint Cecilia investeert ruimschoots in Opleidingen, oftewel de toekomst van de vereniging.

  Vrienden van Sint Cecilia

  De Vrienden van Sint Cecilia zorgen samen met sponsoren voor een stabiele financiële basis onder de vereniging.